JA TENIM GUANYADORS DEL TAM!

guanyadors

Dissabte vam fer el concert dels sis grups seleccionats i del grup més comentat a la web del TAM!. Va ser una sessió intensa de 5 hores ininterrompudes de música de tots els estils. Aldato, Jump in the river, Seis pájaros de un tiro, K-soviet, La hawha band i Sacret Violence van tenir entre 20 i 30 minuts per poder defensar les seves cançons i poder fer vibrar el públic amb la seva posada en escena.

Al finalitzar l’actuació dels sis grups que optaven a premi, el jurat va anar a deliberar i, mentrestant, vam poder gaudir de l’actuació del 7è grup The fox 196. La seva actuació va haver un pèl més tard del previst per deixar caure quatre gotes que tenien ganes d’aparèixer en aquell moment. En acabar la seva actuació es van donar a conèixer els noms dels grups guanyadors: per la categoria de rock, hardcore, metal… el grup seleccionat pel jurat va ser K-SOVIET i per la categoria pop, indie, jazz i propostes més acústiques LA HAWHA BAND. El jurat va expressar la dificultat que van tenir en triar els grups guanyadors perquè totes les propostes tenien coses interessants a destacar, la qual cosa ressalta l’esperit del TAM: tot i que hi hagi uns guanyadors i uns premis, el que es valora més important és que es puguin donar a conèixer grups de música emergents que estan fent molt bona música al territori i que hi hagi un punt de trobada entre ells.

Per altra banda, es van donar a conèixer les persones que faran dos dels premis del TAM!: la gravació d’un videoclip i la realització d’un book de fotos. Aquestes persones van ser seleccionades per dues especialistes en la matèria que van oferir dues masterclass a principis d’abril: la Noemí Elias i la Lyona. En acabar les masterclass les persones que volien optar a fer el premis van haver de fer un exercici a partir dels quals la Noemí i la Lyona van triar les persones que era més adient que les fessin. Tot el procés d’elaboració tant del videoclip com del book de fotos serà tutoritzat per les dues professionals.

Les persones triades han sigut:
– Per fer el videoclip: ALEJANDRO MARÍN I CECILIA CANAL
– Per fer el book de fotos: IDOIA RECUENCO I CLOE PÉREZ

Moltes felicitats als guanyadors i els seleccionats!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s