DISSABTE 26 D’ABRIL EL CONCERT!

570

Jump in the river,  Sacred Violence, K-Soviet, La Hawha Band, Seis pájarosde un tiro i Aldato es disputaran aquest dissabte 26 d’abril a les 7 tarda el primer premi de les dues categories del concurs.

Finalment, el grup classificat Apollo Flytrap ha estat baixa i ocuparà la seva plaça la banda afincada a Terrassa Jump in the river.

Jump in the river, Sacred Violence i K-Soviet són els 3 seleccionats de la categoria rock, hard-rock, punk, metal i variants. Pel què fa a la categoria pop, indie, blues, jazz i propostes acústiques, els triats són La Hawha Band, Seis Pájaros de un tiro i Aldato.

Els grups tindran entre 20 i 30 minuts per demostrar les seves habilitats i capacitats interpretatives a sobre l’escenari interpretant essencialment cançons pròpies.

El jurat estarà format per David Traver, membre de Bucs Baumann; Lali Pujol, directora de la Casade la música de Terrassa; el gerent de Rock & Classics, Oriol Pagès; el mànager artístic i Consultor de Ultra/Sony ATV Jaume Pagès (Jaumëtic) i el músic i productor musical Quim Serra.

Els guanyadors de cada categoria rebran diferents premis:  Edició d’un videoclip, l’edició d’un bookde fotografies, l’enregistrament d’una cançó als Bucs Baumann, un acte de presentació del videoclip i del book de fotos i una gira de concerts per les 5 cases de la música de Catalunya: Terrassa, Mataró, Hospitalet, Manresa i Salt-Girona.

A més dels sis finalistes, hi actuarà també, fora de concurs, The Fox 196, el grup que va obtenir més comentaris al web del concurs.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s