Masterclass

INFORMACIÓ DE LES MASTERCLASS

Places limitades!!!

MASTERCLASS DE LYONA
RECURSOS PER A FER VIDEOCLIPS

DIVENDRES 4 D’ABRIL DE 2014 DE 17.30 A 21H

Ens explicarà la seva experiència fent videoclips i videocreacions amb pressupostos limitats fent servir tècniques i recursos inimaginables, i com fer volar la imaginació per crear una microhistòria. La sessió està dirigida a professionals o estudiants de fotografia així com a qualsevol persona interessada en la matèria.

Les persones que ho desitgin podran optar a fer un videoclip d’un dels grups de música que guanyi el concurs les quals, per a fer-ho, comptaran amb la tutorització de la Lyona. Al finalitzar la masterclass se’ls proposarà fer un exercici a partir del qual es seleccionarà 2 videocreadors/ores, un/a per a cada categoria del concurs de música, que ho faran.

Lyona

Llicenciada en direcció de cinema per l’ESCAC, Lyona combina el seu treball de dissenyadora gràfica amb la fotografia i la direcció, omplint els seus vídeos d’art amb retallables, paper, objectes quotidians animats, stopmotion… Ha combinat les seves dues grans passions, el cinema i la música fent videoclips molt creatius que l’han situat com a tot un referent en l’escena musical independent del país.

Ha fet videoclips per Love of Lesbian, Lori Meyers, Sidonie, The New Raemon, Mürfila, Maria Coma, Pau Vallvé, Beth, Amaral, entre altres.

MASTERCLASS DE NOEMÍ ELIAS
FOTOGRAFIAR A MÚSICS

DISSABTE 5 D’ABRIL DE 2014 DE 11 A 14.30H.

Ens explicarà la seva experiència com a fotògrafa en el camp de la música fent fotografies per a la promoció dels músics i per a portades de CDs. També parlarà sobre com plantejar una sessió de fotos i de la importància de trobar una bona localització. La sessió està dirigida a professionals o estudiants de fotografia així com a qualsevol persona interessada en la matèria.

Aquesta masterclass es programa en el marc del TAM! Concurs de músics emergent. Les persones que ho desitgin podran optar a fer el book de fotografies d’un dels grups de música que guanyi el concurs les quals, per a fer-ho, comptaran amb la tutorització de la Noemí Elias. Al finalitzar la masterclass se’ls proposarà fer un exercici a partir del qual es seleccionarà 2 fotògrafs/fes, un/a per a cada categoria del concurs de música, que ho faran. 

Noemí Elías

Responsable de l’estudi Blancadoble, és fotògrafa editorial principalment al món música, fotògrafa social i artística. Per davant del seu objectiu han passat bona part dels principals artistes catalans. Ha fet fotografies per a grups de música, promoció i CD´s i per la revista Enderrock.

Ha fotografiat músics com Marc Parrot, Le Petit Ramon, La Puerta de los Sueños, La Troba Kung-Fu, Companyia Elèctrica Dharma, Sopa de Cabra, Mishima, Beth, Mazoni, Gerard Quintana, Els Pets, Lax n´Busto, Quimi Portet, Sisa, Pau Riba, Gossos, Conxita, Macaco, entre d’altres.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s